Jeg elsker sort og rød. De passer så godt sammen. Som nogle af jer nok har bemærket, så er det også grundfarverne i min webshop, X2Nails. 🙂

 

Tommelfingerneglen er lidt for kort, men jeg havde desværre et mindre uheld med den. 🙁

 

dsc02611_mini_logo
Crackle og Glossy Sort og rød neglelak, med sten.
Fotograf: Aliza Farooq

Jeg som altid, har jeg brugt en neglelakfjerner, til at fjerne snavs fra neglene og tørret det af med papir. Det gør, at neglelakken tager bedre fat og falder ikke så hurtigt af.

Derefter har jeg sat en Base Coat på og til slut, har jeg sat en Top Coat på.

 
Sådan gør du:

  1. Efter din Base Coat er tør, som du har sat på alle neglene, starter vi med tommel- og pegefingeren. Du sætter en Glossy, Licorice Black på dem begge.
  2. På de andre fingrer sætter du en Mat, Bloody Red på. Du bestemmer selv, hvor mange lag.
  3. Når neglelakken er tør. Tager du en Crackle, Red. På tommelfingeren kører du penslen henover midten. På pegefingeren, kører du penslen op i den ene side og med det samme kører du den over tippen. Som når du vil lave en fransk manicure.
  4. Derefter tager du en Crackle, Erie Black, som du kører henover tippen, på de tre sidste negle.
  5. Så tager du nogle små sten, en tandstik og noget Base Coat. På en lille plade, ligger du en dråbe Base Coat. Du dypper tandstikken ned i den og tager en sten med den. Når stenen sidder på tandstikken, dypper du kun bunden af stenen i Base Coaten og sætter den på neglen, som du vil have dem. Sørg for at neglelakken er helt tør ellers kommer det til at se mærkeligt ud. Det gentager du bare på resten af neglene.
  6. Når alle stenene er på, afslutter du med en Top Coat. Sørg for at der er nok på, for at dække rundt om stenene eller kommer der til at være bobler, rundt om neglene.

Jeg vil prøve, at lave en negle video meget snart, med et juletema. 

 

Glædelig jul. 🙂

Leave a Reply