Jeg bruger nu ikke neglelak så tit, men det er nu mest fordi jeg ikke har så meget tid til andet end at arbejde. Derfor er det ekstra vigtigt for mig at have velplejede negle. Det er jo heller ikke så fedt, vis ejeren af en negle webshop ikke har pæne negle… 😉

Stærke og plejede naturlige negle.
Fotograf: Aliza Faooq
 1. Jeg filer mine negle mindst to gange om ugen.
  • Ikke meget men bare lige kanterne, så hvis der er kommet mindre takker eller ligende, fjernes de lige. Dette gør at neglene knækker mindre.
 2. Fil aldrig dine negle for hårdt.
  • Jeg ved godt det tager længere tid, men det er ikke særlig sundt for neglene at blive voldtaget af en fil. 😉
 3. En gang om ugen fjerner jeg mine neglebånd.
  • Dette gør jeg ved at blødgøre neglebåndene. Jeg bruger en creme der blødgøre neglebåndene. Så bruger jeg en Rosenpind til at skubbe båndene tilbage, samt at skrabe skidtet væk, ved neglebåndene.
 4. Hvis jeg får en hudafskrabning, så klipper jeg den af med det samme.
  • Hvis man lader dem være eller river dem af, kan det give sår og gøre ondt. Det er heller ikke pænt.
 5. En gang om måneden buffer jeg dem let. Meget let. Og polere dem med Shine Buffer
  • Man skal passe på med ikke at gøre det for meget. Jeg fjerner ikke alle ujævnheder, jeg buffer bare en lille smule.
 6. Jeg bruger ikke neglelak hver dag. 
  • Hvis man ikke tager neglelak af ordenligt og sætter det på ordenligt, så skader det ikke kun neglene, men det kan skade dit helbred. Mange ved det ikke, men selvom en neglelak ikke indeholder ulovlige kemikalier og er miljøvenlig, kan det give allergi, hvis det ikke påføres ordenligt. Altså når du sætter neglelak på, må du IKKE ramme huden rundt omkring, hvis du får det på huden, skal du fjerne det med det samme. Som hovedregel, skal der være en mm mellem din hud og neglelak. Der er rigtig mange der har fået allergi, da de ikke har vidst det. Det er ret ærgerligt. 🙁Klik her og læs, hvordan du får din neglelak til at holde længere.
 7. Jeg massere mine negle, en til to gange om dagen, med Argan olie. (jeg mærkede forskel allerede 3-4 dage efter).
  • Jeg havde i lang tid døjet med negle der knækkede rigtig meget, men så begyndte jeg at bruge Argan olie og siden da knækker de meget sjældent, samtidig bøjer de meget mindre. Jeg synes også at de vokser lidt hurtigere. Det er vildt dejligt. Jeg har faktisk prøvet en masse forskellige produkter før det og virkede enten ikke eller rigtig lidt, så jeg er ret glad for Argan olie og anbefaler den gang på gang til andre med samme problem eller skadede fingre og negle.
 8. Jeg klipper sjældent mine negle, da det ikke er så sundt for dem.
  • Men hvis de er blevet for lange og jeg ikke har tid til at file så meget i dem, så klipper jeg dem KUN efter jeg har været i bad. Det gør jeg fordi negle bliver bløde af vand og de bliver meget mere fleksible, så det er nemmere og mindre skadeligt at klippe i dem. 
Jeg smider en video op snart, hvor jeg viser trin for trin, hvad og hvordan jeg gør. 😉

Klik her og læs om ting, du aldrig må gøre mod dine negle.


Tilmeld dig X2Nails nyhedsbrev og få neglelak nyheder direkte i din indbakke.


Fang mig gerne på min Instagram: @HafsaFarooqx2


Update: Tirsdag, september, 30 2014

Her kommer videoen som lovet. 🙂

 


Leave a Reply