Selvlysende Halloween manicure

For denne Halloween ville jeg lave en mere gyselig manicure, end den sidste Halloween manicure jeg lavede. Den er også blevet meget pænere, men den tog langt mindre tid. Fedt ikke?

Jeg har nemlig udover neglelak brugt Neon negle klistermærker og Drop dry neglelaktørre. De gør simpelthen bare et lakhoveds liv nemmere.
1. Neon klistermærkerne er alt for fede.
Og 2. Drop dry får neglelakken til at tørre vildt hurtigt.

Det første billede til højre er Den gyselige manicure i mørket. Det er helt med vilje at pege- og langefingeren kun lyser meget lidt. De har kun fået et lag selvlysende neglelak hver. De andre tre negle har fået to lag hver.

Gyselig Halloween manicure i lyset

Det næste billede er af manicuren i lyset. Her synes jeg at manicuren ser noget så gyselig ud.
Som du måske har lagt mærke til har jeg prøvet at sætte nogle af klistemærkerne ovenpå hinanden eller sammen for at få en lidt federe effekt ud af manicuren.

Læg mærke til at de neon klistermærker ikke er selvlysende, men det virker det lidt som om, da de er meget tynde og den selvlysende neglelak lyser lidt igennem dem.

Hvis du vil vide hvordan jeg præcist har gjort, kan du læse lidt videre.

Tommelfingernegl

Tommelfingernegl 

Pegefingernegl

Pegefingernegl

Langefingernegl
Ringfingernegl

Langfingernegl

Ringfingernegl

Lillefingernegl

Lillefingernegl
Jeg synes selv at manicuren blev sød-gyselig.
Kærligste hilsner
Hafsa
X2Nails

PS. Under arbejdet med manicuren og indlægget her, har jeg på Snapchat (X2Nails) delt processen. i både videoer og billeder.

  • Hvis du vil følge med i mit arbejde live, skal du tilføje X2Nails på Snapchat og få “Behind the scene footage”. – Vi kan også snappe sammen. 😉

Leave a Reply