Blog

Tag Archives: 3d nail stickers

Picnic negle – Dag 17 | Nail Art

Som du nok har opdaget, så elsker jeg 3D Nail Wraps. Herunder finder du syv grunde til hvorfor: De findes i alle mulige designs. Det ligner, at der er rigtige rhinsten på. Det går rigtig hurtigt. De skader ikke neglene. De kan klippes og sættes sammen som man selv vil. Andre vil tro, at du har brugt rigtig lang tid på dem, men det har du slet ikke.  3D Nails Wraps holder længere og .

Fyrværkeri negle – Dag 2 | Nail Art

Så jeg følger @nailsmagazine på Instagram og de laver en “nail challenge” om måneden, tror jeg nok. Denne her gang tænkte jeg, lad mig da også prøve, så jeg hoppede med denne gang.  Jeg har dog besluttet mig for ikke at lave alle 31, men 18 sæt. Mest fordi det kommer til at tage for lang tid, men også fordi jeg besluttede mig om at være med, i sidste øjeblik og som du sikkert .

Valentine’s manicure nail art tutorial m. video | Nail Art

Er du en af de heldige, der har en date på valentine’s dag? Så har jeg lidt inspiration til din manicure. Den tager ikke særlig lang tid også er den super sød.  Valentine’s manicure, neglelak og 3D Nail Wraps. Fotograf: Aliza Farooq Du behøver slet ikke at være super kreativ, for at få dig en super sød manicure. Jeg har brugt: Laushine Base Coat, Mitsy Rose Laushine Glossy, White Snow Designer 3D Nail Wraps, Pink .

Onsdag: Nem manicure! | Nail Art

Det ser kompliceret ud, men det er det ikke! Hvis du allerede har neglelak på, så skal du bare sætte nail wraps på og du er done! Neglelak, med Black Squares & Half Bling 3D Nail Wraps. Sådan gør du: Sæt en Base Coat på neglene På tommel-og pegefingeren sætter du en Glossy, Licorice Black neglelak på. Glossy, Dark Olive Green neglelak på langfingeren. Og Glossy, White Snow på lillefingeren.  Påfør et til to .

Video tutorial: Zebra look m. 3D Nail Wraps, rød og sort neglelak | Nail Art

Her er video vejledningen til Zebra looket. Jeg undskylder for den lange vente tid, men jeg har meget at lave :/. Jeg håber, at i finder den brugbar og giver jer en idé om, hvordan man også kan bruge 3D Nail Stickers.   Videoen er MEGET bedre end den første og jeg er ret glad for resultatet.  Hvis i skulle være interesseret, kan i tjekke den gamle video ud her: 3D nail wraps vejledning .