Blog

Tag Archives: 3d nail wraps

Neglelak allergi – hvad skal jeg gøre? | Nail Gold

Der er desværre mange der har fået allergier og kan ikke længere tåle neglelak, men det vil jeg ikke komme ind på i dette indlæg. Jeg vil hellere give dig løsningen. Hvis du vil vide hvad de syv største f*** ups lakhoveder laver i starten og hvordan du undgår dem, kan du hente min negleguide herunder. JA TAK! Lad mig hente negleguiden! 3D Nail Wraps til neglelak allergigere Nå, tilbage til løsningen for neglelak .

Blomster på neglene – Dag 29 | Nail Art

Min udendørs manicure blev til blomster på neglene. Sommer blomster på sort neglelak, kan man vidst nok kalde det. 🙂 De er nu meget søde, synes jeg selv også er det super nemt at lave dem. Blomster nail art m. 3D nail wraps, glossy og mat top coat. Fotograf: Aliza Farooq Day 29 – Outdoors Sådan skal du gøre, for at lave mit sidste design til konkurrencen.  Smæk en god underlak på. Dernæst en .

Picnic negle – Dag 17 | Nail Art

Som du nok har opdaget, så elsker jeg 3D Nail Wraps. Herunder finder du syv grunde til hvorfor: De findes i alle mulige designs. Det ligner, at der er rigtige rhinsten på. Det går rigtig hurtigt. De skader ikke neglene. De kan klippes og sættes sammen som man selv vil. Andre vil tro, at du har brugt rigtig lang tid på dem, men det har du slet ikke.  3D Nails Wraps holder længere og .

Fyrværkeri negle – Dag 2 | Nail Art

Så jeg følger @nailsmagazine på Instagram og de laver en “nail challenge” om måneden, tror jeg nok. Denne her gang tænkte jeg, lad mig da også prøve, så jeg hoppede med denne gang.  Jeg har dog besluttet mig for ikke at lave alle 31, men 18 sæt. Mest fordi det kommer til at tage for lang tid, men også fordi jeg besluttede mig om at være med, i sidste øjeblik og som du sikkert .

Valentine’s manicure nail art tutorial m. video | Nail Art

Er du en af de heldige, der har en date på valentine’s dag? Så har jeg lidt inspiration til din manicure. Den tager ikke særlig lang tid også er den super sød.  Valentine’s manicure, neglelak og 3D Nail Wraps. Fotograf: Aliza Farooq Du behøver slet ikke at være super kreativ, for at få dig en super sød manicure. Jeg har brugt: Laushine Base Coat, Mitsy Rose Laushine Glossy, White Snow Designer 3D Nail Wraps, Pink .