Blog

Tag Archives: bedste neglelak

Mit ynglings neglelakmærke – Dag 28 | Nail Art

Denne opgave var at lave en manicure med mit ynglings neglelakmærke. Kan du gætte hvilket mærker det er? Hehe, det er nemlig Laushine! X] Det er dejligt nemt at sætte på neglene, neglelakken tørrer hurtigt og holder rigtig godt. Ynglings neglelakmærke, Laushine. Fotograf: Aliza Farooq Day 28 – Favorite polish brand Sådan Laushiner du… Laushine Base Coat, Misty Rose nederst på alle neglene. Tommelfinger og lillefinger: Sæt Laushine Mat, Exclusive Black på. Dernæst Laushine Top .

Nemme Gradient negle – Dag 21 | Nail Art

Opgaven her var, at lave en nem manicure, så jeg valgte noget dejligt nemt: Gradient negle. Jeg har på billedet kun givet et lag, men man skal faktisk give to lag, så der ikke kommer de huller/prikker i designet.  Nemme Gradient manicure m. neglelak. Fotograf: Aliza Farooq Day 21 – Easy  Klik her og se, hvordan du laver Gradient negle.  Her er brugt… Laushine Base Coat, Misty Rose neglelak. Laushine Glossy, White Snow neglelak. Laushine Mat, Exclusive .

Fem af månens faser på neglene – Dag 20 | Nail Art

Det næste tema er måne rettere sagt “Moon” som du kan se har jeg lavet fem af månens faser. Det blev ikke så flot som jeg regnede med, da det var mit første forsøg, men det er et okay resultat.  Hvis du ligger mærke til det, kan du se at tommelfingeren er lysere end alle de andre. Det skal forestille af tommelfingeren lyser mest, da der er fuldmåne og lille fingeren er mørkest.  Fem af .

Tegneserie inspireret negle – Dag 18 | Nail Art

Jeg plejede at læse mange tegneserier før i tiden, men havde ikke lyst til at kaste mig ud i noget jeg som jeg kunne komme til at bruge længere tid på, så det blev et Mickey Mouse hoved og nogle udråbstegn med Selvlysende neglelak. – Enjoy! Tegneserie Inspireret manicure m. selvlysende neglelak. Fotograf: Aliza Farooq   Day 18 – Comic book-inspired Lav selv din fede manicure, sådan! Sæt din bedste Base Coat på. Derefter kommer .

Picnic negle – Dag 17 | Nail Art

Som du nok har opdaget, så elsker jeg 3D Nail Wraps. Herunder finder du syv grunde til hvorfor: De findes i alle mulige designs. Det ligner, at der er rigtige rhinsten på. Det går rigtig hurtigt. De skader ikke neglene. De kan klippes og sættes sammen som man selv vil. Andre vil tro, at du har brugt rigtig lang tid på dem, men det har du slet ikke.  3D Nails Wraps holder længere og .