Blog

Tag Archives: blank lak

Minni Mouse manicure – Dag 23 | Nail Art

Min Disney manicure blev Minni Mouse inspireret. Jeg tænkte nu når jeg har lavet Mikey Mouse, kan jeg jo ikke glemme Mini Mouse. Den er nu blevet ret sød, synes jeg selv. 🙂 Mini mouse nail art m. Glossy neglelak, crackle neglelak, dotting tools, samt pensel. Fotograf: Aliza Farooq Day 23 – Disney-inspired Det er slet ikke svært. Jeg starter som altid med Laushine Base Coat, Misty Rose.  Tommelfingernegl: Først kommer jeg Laushine Glossy, .

Fem af månens faser på neglene – Dag 20 | Nail Art

Det næste tema er måne rettere sagt “Moon” som du kan se har jeg lavet fem af månens faser. Det blev ikke så flot som jeg regnede med, da det var mit første forsøg, men det er et okay resultat.  Hvis du ligger mærke til det, kan du se at tommelfingeren er lysere end alle de andre. Det skal forestille af tommelfingeren lyser mest, da der er fuldmåne og lille fingeren er mørkest.  Fem af .

Dangerous manicure | Nail Art

Jeg elsker sort og rød. De passer så godt sammen. Som nogle af jer nok har bemærket, så er det også grundfarverne i min webshop, X2Nails. 🙂   Tommelfingerneglen er lidt for kort, men jeg havde desværre et mindre uheld med den. 🙁   Crackle og Glossy Sort og rød neglelak, med sten. Fotograf: Aliza Farooq Jeg som altid, har jeg brugt en neglelakfjerner, til at fjerne snavs fra neglene og tørret det af med .