Blog

Tag Archives: glossy nail art

Nemme Gradient negle – Dag 21 | Nail Art

Opgaven her var, at lave en nem manicure, så jeg valgte noget dejligt nemt: Gradient negle. Jeg har på billedet kun givet et lag, men man skal faktisk give to lag, så der ikke kommer de huller/prikker i designet.  Nemme Gradient manicure m. neglelak. Fotograf: Aliza Farooq Day 21 – Easy  Klik her og se, hvordan du laver Gradient negle.  Her er brugt… Laushine Base Coat, Misty Rose neglelak. Laushine Glossy, White Snow neglelak. Laushine Mat, Exclusive .

Fem af månens faser på neglene – Dag 20 | Nail Art

Det næste tema er måne rettere sagt “Moon” som du kan se har jeg lavet fem af månens faser. Det blev ikke så flot som jeg regnede med, da det var mit første forsøg, men det er et okay resultat.  Hvis du ligger mærke til det, kan du se at tommelfingeren er lysere end alle de andre. Det skal forestille af tommelfingeren lyser mest, da der er fuldmåne og lille fingeren er mørkest.  Fem af .

Nem og hurtig julenegle med rhinestones tutorial | Nail Art

Mangler du inspiration til din julemanicure? Så finder du noget lige her. 🙂   Jule manicure med rhinesten 2013. Fotograf: Aliza Farooq Den her manicure er rigtig nem og hvis du ikke er god til nail art eller er en begynder, så kan du sagtens lægge dig ud med den her.   Jeg har brugt: Laushine, Base Coat Laushine,Mat, Bloody Red Laushine,Mat, Sea Green Laushine Glossy, Top Coat Nail art pensel 4 størrelser af rhinestones .

Dangerous manicure | Nail Art

Jeg elsker sort og rød. De passer så godt sammen. Som nogle af jer nok har bemærket, så er det også grundfarverne i min webshop, X2Nails. 🙂   Tommelfingerneglen er lidt for kort, men jeg havde desværre et mindre uheld med den. 🙁   Crackle og Glossy Sort og rød neglelak, med sten. Fotograf: Aliza Farooq Jeg som altid, har jeg brugt en neglelakfjerner, til at fjerne snavs fra neglene og tørret det af med .

Julefrokost manicure | Nail Art

Skal du til julefrokost og har du brug for en hurtig jule manicure? Så er du endt det helt rigtige sted. Den er rigtig nem og hurtig at lave. Det er især godt til dig der har meget travlt, men stadig ønsker, at se super godt ud. Jule manicure m. Crackle, Umber Green, Red, mat Bloody Red og Sea Green neglelak. Fotograf: Aliza Farooq Sådan gør du: Rens dine negle med neglelakfjerner. Det fjerner snavns .