Blog

Tag Archives: Inspired manicure

Lust for blood manicure – Dag 22 | Nail Art

Jeg lytter meget sjælendt til det nye musik crap, der hitter her for tiden. Ja, jeg kalder det crap. Så har jeg det meget bedre med at finde gammelt og godt musik. Noget med indhold og mening.  Jeg hørte for første gang denne kunsters musik for 5-6 år siden. Det var fangende selvom jeg kun forstod en smule, så jeg læste oversættelserne og så “live performance” på youtube. Det er altså virkelig nogle geniale .

Tegneserie inspireret negle – Dag 18 | Nail Art

Jeg plejede at læse mange tegneserier før i tiden, men havde ikke lyst til at kaste mig ud i noget jeg som jeg kunne komme til at bruge længere tid på, så det blev et Mickey Mouse hoved og nogle udråbstegn med Selvlysende neglelak. – Enjoy! Tegneserie Inspireret manicure m. selvlysende neglelak. Fotograf: Aliza Farooq   Day 18 – Comic book-inspired Lav selv din fede manicure, sådan! Sæt din bedste Base Coat på. Derefter kommer .

Inspireret negle af ynglings negleteknikker – Dag 10 | Nail Art

Min yngling Negleteknikker er Valentina Denisenko. Du kan finde hende, ved at søge på Instagram @Denisenkoac.  Hun er helt vild god og har gjort mig forelsket i Edge nails (Jeg kan ikke finde ud af dem). Det er hende jeg er blevet inspireret af til dette design. Jeg prøvede at finde et af de design, som jeg synes så nemmest ud og det blev det her: Denisenkoac nail art.  Mit nail art måler sig .

Nem og hurtig julenegle med rhinestones tutorial | Nail Art

Mangler du inspiration til din julemanicure? Så finder du noget lige her. 🙂   Jule manicure med rhinesten 2013. Fotograf: Aliza Farooq Den her manicure er rigtig nem og hvis du ikke er god til nail art eller er en begynder, så kan du sagtens lægge dig ud med den her.   Jeg har brugt: Laushine, Base Coat Laushine,Mat, Bloody Red Laushine,Mat, Sea Green Laushine Glossy, Top Coat Nail art pensel 4 størrelser af rhinestones .

Julefrokost manicure | Nail Art

Skal du til julefrokost og har du brug for en hurtig jule manicure? Så er du endt det helt rigtige sted. Den er rigtig nem og hurtig at lave. Det er især godt til dig der har meget travlt, men stadig ønsker, at se super godt ud. Jule manicure m. Crackle, Umber Green, Red, mat Bloody Red og Sea Green neglelak. Fotograf: Aliza Farooq Sådan gør du: Rens dine negle med neglelakfjerner. Det fjerner snavns .