Blog

Tag Archives: køb nail wraps

Neglelak allergi – hvad skal jeg gøre? | Nail Gold

Der er desværre mange der har fået allergier og kan ikke længere tåle neglelak, men det vil jeg ikke komme ind på i dette indlæg. Jeg vil hellere give dig løsningen. Hvis du vil vide hvad de syv største f*** ups lakhoveder laver i starten og hvordan du undgår dem, kan du hente min negleguide herunder. JA TAK! Lad mig hente negleguiden! 3D Nail Wraps til neglelak allergigere Nå, tilbage til løsningen for neglelak .

Picnic negle – Dag 17 | Nail Art

Som du nok har opdaget, så elsker jeg 3D Nail Wraps. Herunder finder du syv grunde til hvorfor: De findes i alle mulige designs. Det ligner, at der er rigtige rhinsten på. Det går rigtig hurtigt. De skader ikke neglene. De kan klippes og sættes sammen som man selv vil. Andre vil tro, at du har brugt rigtig lang tid på dem, men det har du slet ikke.  3D Nails Wraps holder længere og .

Video tutorial: Zebra look m. 3D Nail Wraps, rød og sort neglelak | Nail Art

Her er video vejledningen til Zebra looket. Jeg undskylder for den lange vente tid, men jeg har meget at lave :/. Jeg håber, at i finder den brugbar og giver jer en idé om, hvordan man også kan bruge 3D Nail Stickers.   Videoen er MEGET bedre end den første og jeg er ret glad for resultatet.  Hvis i skulle være interesseret, kan i tjekke den gamle video ud her: 3D nail wraps vejledning .

Zebra look m. 3D Nail Wraps, rød og sort neglelak | Nail Art

3D Stickers, (nail wraps, nail stickers, osv.) er klistermærker man sætter på neglene. Man kan bruge dem i stedet for neglelak, falske negle eller bruge dem overnpå neglelakken.Vi elsker jo alle Zebra looket, jeg gør i hvert fald.  Zebra look m. 3D Stickers og rød og sort neglelak Fotograf: Aliza Farooq Jeg har længe været vild med at bruge to farver og det er også kommet på mode nu, så det er bare super .