Blog

Tag Archives: manicure

Nem og gyselig Halloween manicure | Nail Art

Selvlysende Halloween manicure For denne Halloween ville jeg lave en mere gyselig manicure, end den sidste Halloween manicure jeg lavede. Den er også blevet meget pænere, men den tog langt mindre tid. Fedt ikke? Jeg har nemlig udover neglelak brugt Neon negle klistermærker og Drop dry neglelaktørre. De gør simpelthen bare et lakhoveds liv nemmere. 1. Neon klistermærkerne er alt for fede. Og 2. Drop dry får neglelakken til at tørre vildt hurtigt. Det .

Blomster på neglene – Dag 29 | Nail Art

Min udendørs manicure blev til blomster på neglene. Sommer blomster på sort neglelak, kan man vidst nok kalde det. 🙂 De er nu meget søde, synes jeg selv også er det super nemt at lave dem. Blomster nail art m. 3D nail wraps, glossy og mat top coat. Fotograf: Aliza Farooq Day 29 – Outdoors Sådan skal du gøre, for at lave mit sidste design til konkurrencen.  Smæk en god underlak på. Dernæst en .

Lust for blood manicure – Dag 22 | Nail Art

Jeg lytter meget sjælendt til det nye musik crap, der hitter her for tiden. Ja, jeg kalder det crap. Så har jeg det meget bedre med at finde gammelt og godt musik. Noget med indhold og mening.  Jeg hørte for første gang denne kunsters musik for 5-6 år siden. Det var fangende selvom jeg kun forstod en smule, så jeg læste oversættelserne og så “live performance” på youtube. Det er altså virkelig nogle geniale .

Nemme Gradient negle – Dag 21 | Nail Art

Opgaven her var, at lave en nem manicure, så jeg valgte noget dejligt nemt: Gradient negle. Jeg har på billedet kun givet et lag, men man skal faktisk give to lag, så der ikke kommer de huller/prikker i designet.  Nemme Gradient manicure m. neglelak. Fotograf: Aliza Farooq Day 21 – Easy  Klik her og se, hvordan du laver Gradient negle.  Her er brugt… Laushine Base Coat, Misty Rose neglelak. Laushine Glossy, White Snow neglelak. Laushine Mat, Exclusive .

Fem af månens faser på neglene – Dag 20 | Nail Art

Det næste tema er måne rettere sagt “Moon” som du kan se har jeg lavet fem af månens faser. Det blev ikke så flot som jeg regnede med, da det var mit første forsøg, men det er et okay resultat.  Hvis du ligger mærke til det, kan du se at tommelfingeren er lysere end alle de andre. Det skal forestille af tommelfingeren lyser mest, da der er fuldmåne og lille fingeren er mørkest.  Fem af .