Blog

Tag Archives: matneglelak

Mit ynglings neglelakmærke – Dag 28 | Nail Art

Denne opgave var at lave en manicure med mit ynglings neglelakmærke. Kan du gætte hvilket mærker det er? Hehe, det er nemlig Laushine! X] Det er dejligt nemt at sætte på neglene, neglelakken tørrer hurtigt og holder rigtig godt. Ynglings neglelakmærke, Laushine. Fotograf: Aliza Farooq Day 28 – Favorite polish brand Sådan Laushiner du… Laushine Base Coat, Misty Rose nederst på alle neglene. Tommelfinger og lillefinger: Sæt Laushine Mat, Exclusive Black på. Dernæst Laushine Top .

To forskellige typer af negle – Dag 9 | Nail Art

Jeg tænkte lidt, “Hvaaaad?” da jeg så dette negle tema. Jeg synes at det var noget mærkeligt og hvad skulle jeg lave? Så kiggede jeg nogle af mine gamle designs igennem og lagde mærke til, at jeg ubevidst har gjort det ret længe.  Denne gang gør jeg det bare lidt mere. Jeg laver både mat negle og glossy negle. To typer nelgle m. crackle neglelak, mat neglelak, glossy og mat top coat. Fotograf: Aliza .

Stjerne manicure – Dag 3 | Nail Art

Det næste sæt negle, jeg har valgt at lave, er en hvor jeg bruger sort og hvid neglelak, samt mit Nail Art Stamping sæt.  Jeg synes faktisk at det er blevet til et rigtig fedt design, selvom jeg nogle gange lige glemmer at få hele designet med. Det bliver jeg forhåbentligt bedre til. 🙂 Stjerne manicure m. neglelak og stamping. Fotograf Aliza Farooq Day 3 – Stars For at lave min stjerne manicure, har .

Nem og hurtig julenegle med rhinestones tutorial | Nail Art

Mangler du inspiration til din julemanicure? Så finder du noget lige her. 🙂   Jule manicure med rhinesten 2013. Fotograf: Aliza Farooq Den her manicure er rigtig nem og hvis du ikke er god til nail art eller er en begynder, så kan du sagtens lægge dig ud med den her.   Jeg har brugt: Laushine, Base Coat Laushine,Mat, Bloody Red Laushine,Mat, Sea Green Laushine Glossy, Top Coat Nail art pensel 4 størrelser af rhinestones .

Julefrokost manicure | Nail Art

Skal du til julefrokost og har du brug for en hurtig jule manicure? Så er du endt det helt rigtige sted. Den er rigtig nem og hurtig at lave. Det er især godt til dig der har meget travlt, men stadig ønsker, at se super godt ud. Jule manicure m. Crackle, Umber Green, Red, mat Bloody Red og Sea Green neglelak. Fotograf: Aliza Farooq Sådan gør du: Rens dine negle med neglelakfjerner. Det fjerner snavns .