Blog

Tag Archives: tips and tricks nails

Neglelak allergi – hvad skal jeg gøre? | Nail Gold

Der er desværre mange der har fået allergier og kan ikke længere tåle neglelak, men det vil jeg ikke komme ind på i dette indlæg. Jeg vil hellere give dig løsningen. Hvis du vil vide hvad de syv største f*** ups lakhoveder laver i starten og hvordan du undgår dem, kan du hente min negleguide herunder. JA TAK! Lad mig hente negleguiden! 3D Nail Wraps til neglelak allergigere Nå, tilbage til løsningen for neglelak .

17 Ting du ALDRIG skal gøre mod dine negle | Nail Gold

Jeg har lagt mærke til, at der er rigtig mange, der mishandler deres negle,  hvilket er en skam. De kan knække mere end man regner med og det er jo ikke så fedt, når man ellers prøver at få bare lidt lange negle. Nogle af de ting har jeg også selv gjort, men er stoppet med det og kan derfor i dag give dig denne liste. Ødelagte negle med en hammer. Fotograf: Aliza Farooq Her .

Påske manicure, fem nemme designs m. video tutorial, selvlysende neglelak | Nail Art

Så er påsken lige om hjørnet og du leder måske efter lidt inspiration, så det får du her. 😉 Påske manicure, prikker, kanin med m. mustache, kylling, æg i græs & kylling med æggeskal. Fotograf: Aliza Farooq Det er første gang jeg har forsøgt mig med kaninen og kyllingerne med Dotting Tools, så du må lige bære over med mig på det punkt. Jeg startede med at file og rengøre mine negle og først derefter satte jeg Laushine Base .

Gradient negle vejledning | Nail Art

Så har jeg endelig haft tid til, at lave Gradient negle. Jeg har villet prøve dem længe, da jeg synes de ser vildt fede ud også går det super hurtigt. Jeg er blevet helt vild med dem. 😀 Gradient negl, fire farve. Jeg startede selvfølgelig med at fjerne neglebåndene, med en Rosenpind og derefter rensede jeg neglene med neglelaksfjerner. Så satte jeg som altid en Base Coat på, så neglelakken tager bedre fat og .

Weekend manicure: Selvlysende neglelak m. 3D Nail Wraps | Nail Art

Manicure i mørket. Fotograf: Aliza Farooq Jeg elsker selvlysende neglelak med 3D Nail Wraps på. Det ser helt vildt fedt ud og man kan også se manicuren i mørket. Total lækkert.  Du behøver slet ikke, at bruge Selvlysende neglelak, en almindelig neglelak ser også fedt ud. Tjek evt. nogle af mine ældre indlæg med 3D Nail Wraps med neglelak. 🙂 Jeg har brugt min yndglings  Selvlysende neglelak, Light Coral fra Laushine, samt to forskellige Designer 3D Nail Wraps. .