Blog

Tag Archives: video tutorial

Fjern glitter neglelak på et minut! | Nail Gold

Jeg elsker glitter neglelak! Gør du? Men du går sikkert ikke med det så ofte, som du måske ville ønske du kunne, right? Sikkert af den samme grund som jeg har. Det tager så pokkers lang tid at tage det af, på den almindelige måde. Det er bare så øv, da glitter neglelak er simpelthen så flot. Så jeg gik faktisk lidt i tænkeboksen og fandt ud, at jeg faktisk har den perfekte neglelakfjerner. .

Valentine’s manicure nail art tutorial m. video | Nail Art

Er du en af de heldige, der har en date på valentine’s dag? Så har jeg lidt inspiration til din manicure. Den tager ikke særlig lang tid også er den super sød.  Valentine’s manicure, neglelak og 3D Nail Wraps. Fotograf: Aliza Farooq Du behøver slet ikke at være super kreativ, for at få dig en super sød manicure. Jeg har brugt: Laushine Base Coat, Mitsy Rose Laushine Glossy, White Snow Designer 3D Nail Wraps, Pink .

Video Tutorial: Halloween manicure | Nail Art

Så er video tutorialen klar for: Halloween manicure, Laushine selvlysende neglelak! Du kan hurtigt se og lærer hvordan du laver 5 forskellige halloween manicures. Jeg har brugt neglelak: Laushine, Base Coat Laushine Glossy, Top Coat   Græskar: Laushine Glossy, Licorice Black Laushine Selvlysende, Neon Orange   Frankenstein: Laushine Selvlysende, Lime  Laushine Glossy, Licorice Black Laushine Glossy, White Snow   Spind: Laushine Selvlysende, Chartreuse Laushine Glossy, Licorice Black   Spøgelse: Laushine Selvlysende, Florida Blue Laushine Glossy, .

Video tutorial: Fest negle på CRACK! | Nail Art

Så er video tutorialen klar for: Fest negle på CRACK! Sådan gør du:  Sæt Sort Glossy Neglelak på lille- og ringfingeren.  Sæt Rød Glossy Neglelak på lang-, pege og tommelfingeren. Når neglene er tørrer, sæt hvid Crackle neglelak på lillefingeren. På ringfingeren sætter du på halvdelen af neglen, hvid Crackle og på den anden halvdel rød crack neglelak. Til langfingeren, tager du den hvide Crackle neglelak og kører den diagonalt over neglen.  Du sætter .

Video tutorial: Zebra look m. 3D Nail Wraps, rød og sort neglelak | Nail Art

Her er video vejledningen til Zebra looket. Jeg undskylder for den lange vente tid, men jeg har meget at lave :/. Jeg håber, at i finder den brugbar og giver jer en idé om, hvordan man også kan bruge 3D Nail Stickers.   Videoen er MEGET bedre end den første og jeg er ret glad for resultatet.  Hvis i skulle være interesseret, kan i tjekke den gamle video ud her: 3D nail wraps vejledning .